Често задавани въпроси

Въпроси и отговори (FAQ)

Ако не намерите отговор на Вашия въпрос, не се колебайте да ни пишете на rosedeco@rosedeco.bg или да ни се обадите на +359 88 8383332, да Ви отговорим ще бъде удоволствие за нас.

Какво прави вашите букети Haute couture?

Ние създаваме висококачествен творчески продукт, който носи много от обичайните белези, определящи понятието "Haute couture". Всеки наш модел е резултат на дълъг творчески процес. Създаването на всеки продукт изисква много време, изготвя се на ръка и по поръчка, от скъпи и висококачествени материали (премиум рози, сертифицирана хартия …) с изключително внимание към детайла.

Основната част наши продукти се създават и представят във вид на колекции. 

Букетите Роздеко единствено онлайн ли могат да бъдат закупени?

Да, единствено онлайн. Клиентите ни очакват от нас творчески решения по мярка, както и най-свежите и впечатляващи цветя. Създаването на букет е деликатен и прецизен процес, който изисква време и спокойна среда. Всичко това обуславя избора ни да нямаме физически магазин.

Нашият онлайн магазин е нашата витрина, ние се ангажираме да получите това, което сте поръчали като вид, количество и качество, съобразно обявеното в сайта ни. Отзивите от нашите клиенти са, че полученото надхвърля с много това, което са очаквали.

Точно тези рози ли, които са на снимката, ще бъдат в букета?

В зависимост от сезона или доставките, розите имат различия. Това което ние гарантираме са цвета и техния премиум характер – минимално обявената дължина и максимално постижимата свежест. 

Колко дълго мога да разчитам, че ще издържат цветята?

В обичайна среда, поне една седмица. Две седмици са постижим срок, ако спазвате приложените указания към нашите букети. По-високите температури и излагането на пряка слънчева светлина съкращават срока на свежест на букета.

Мога ли да натопя букета, без да свалям украсата му?

Разбира се! Напълнете вазата с 0,5 до 1 литър вода, поставете букета в нея и се наслаждавайте на прелестта му. Той е създаден, да бъде запазен в своята цялост. Материалите, които участват в него, включително хартията, са съобразени с водната среда – нито ще се деформират, нито ще оцветят водата.

Доставяте ли извън София?

Доставяме букети до всяка точка, достижима от куриерска служба, на територията на България. Доставката е безплатна в цялата страна. Доставка "Бели ръкавици" се извършва само в гр. София.

На кадрите ви, някои от розите са много отворени, колко ще издържат?

Отвореността, за която питате не е обвързана със свежестта на розите, а с тяхната разновидност, някои са със „събран“ и висок цвят, други с по-разлят и по-отворен. В обичайна среда, може да се очаква розите ни да запазят своята привлекателност поне една седмица, след доставката.

 

Как мога да заплатя?

Можете да заплатите с банкова карта, онлайн. Разплащането с карта става в сигурна среда по стандартите на издателите и оператори на банкови карти.

Предлагате ли решения извън показаните букети?

Да! Ние можем да дадем уникален творчески отговор на желанията на клиентите си, като създадем за тях дизайнерски решения по мярка, както за събития – сватби, кръщенета …, така и за украса на дома или офиса им, еднократно или на абонаментна база.

Имате ли подаръчни опаковки?

Получавате всички наши продукти в готов вид да бъдат подарени. Букетите ни са впечатляващи във вида си, останалите ни продукти са допълнително оформени с подаръчна опаковка.

В какъв вид идват поръчаните продукти?

Когато доставката е от външен куриер, всеки продукт е в транспортна опаковка, под която е подаръчната. Когато доставката е Бели ръкавици, продуктите са в подаръчната си опаковка.